четвер, 30 березня 2017 р.

«Кращий читач - 2017»

28 березня у Тлумацькій  бібліотеці для дітей відбувся щорічний конкурс «Кращий читач року - 2017». На книжкове свято зібралися ті, хто любить книгу, багато читає і може презентувати свою улюблену книжку ровесникам.
В заході приймали участь переможці ІІ етапу конкурсу, читачі бібліотек-філій  сіл: Бортники, Жуків, Ісаків, Обертин, Олеша, Нижнів, Братишів, Олещино, Пужники  та Тлумацької бібліотеки для дітей.
Творчі здібності учасників та усна презентація улюбленої книжки, підкорила журі, бібліотекарів, присутніх батьків та дітей-уболівальників своєю відвертістю, емоційною подачею, різноманітністю обраних книжок за жанром та авторами, вмінням коротко та влучно розповісти про книгу.
Змагаючись за звання кращого читача України, перші місця отримали: учениця 2-А класу Тлумацької гімназії Ільницька Аліна та учениця 6 класу  Олешівської НВК Локуляк Анастасія,  які були нагороджені грамотами і призами.
Переможці будуть приймати участь у  четвертому етапі Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач України – 2017», що відбудеться в Івано-Франківській  обласній бібліотеці для дітей.
Конкурс став справжнім святом книги!

Немає коментарів:

Дописати коментар