суботу, 27 серпня 2016 р.

Відзначення 160-річниці з дня народження Івана Франка

    27 серпня цього року виповнилось 160 років від дня народження  І.Я. Франка.  Багатогранність таланту І.Франка більш ніж дивовижна. В одній особі поєдналися поет, прозаїк і драматург, перекладач і літературний критик, історик і теоретик літератури, філософ, фольклорист, мовознавець, етнограф.
    Тлумацька районна бібліотека для дітей провела літературно-мистецьке свято «Окрай шляху народів стоїть та криниця глибока». Під час свята ведучі ознайомили присутніх з короткою біографією Франка,  а користувачі бібліотеки: Станіслав Яців, Зелез Настя, Романюк Володимир, Яворський Олег, Вовк Ірина та Гаморак Юля читали поезії І.Я.Франка. Завершилось свято словами поета: «…В великім людськім храмі хтось добрим словом і мене згадає».
    Для поціновувачів творчості І.Я. Франка, в бібліотеці діють книжкові виставки: «Іван Франко - дітям» та «Іван Франко – поет національної честі», література  яких  допоможе юним відвідувачам бібліотеки по-новому пізнати  Івана Франка, а також проведе казковими стежками його творчості.



Немає коментарів:

Дописати коментар