середу, 1 червня 2016 р.

До дня захисту дітей


Сьогодні день дитинства — гарне свято!
 І мирне сонечко згори нам шле привіт.
 Пісень і радості, та щастя так багато...
 Цей гарний день святкує цілий світ!

Щороку, першого червня  відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
Працівники  Тлумацької бібліотеки для дітей, з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей, провели для користувачів святково – ігрову програму «Яскраве дитинство – щасливе майбутнє». Протягом заходу бібліотекарі розповіли про історію походження свята, провели  «Казкову правову вікторину», під час якої на прикладі героїв відомих казок, роз’яснили статті Конвенції про права дитини, а  наприкінці, юні користувачі відпускали в небо надувні кульки із своїми бажаннями та мріями.  Також для користувачів, було створено книжково-ілюстративну виставку «Великі права маленької людини».
      Зігрівайте теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуйте зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми, стануть гордістю своїх батьків.




Немає коментарів:

Дописати коментар