четвер, 17 грудня 2015 р.

Нові книги в Тлумацькій районній дитячій бібліотеці

Шановні користувачі бібліотеки! Пропонуємо вашій увазі захоплюючі казки та історії, твори сучасних авторів. Приходьте, читайте, насолоджуйтесь прочитаним, адже читання книжок - справа цікава та корисна.



 Керролл Л. «Аліса в Дивокраї»
Аліса в Дивокраї: для молод. І сер. Шл. В. / Л.Керролл; пер.
 з англ. В.Г.Наріжної; іл. Є.Г.Гапчинської; худож-оформлювач
Ю.Ю.Романіка. – Харків: Фоліо, 2014. – 124 с. – (Шкільна б-ка
укр.. та світ. літ-ри).
Яскрава, барвиста, з веселими і кумедними малюнками книжка розкаже про неймовірні пригоди Аліси в Дивокраї, познайомить з його чудернацькими мешканцями – Білим Кроликом, Чеширським Котом, Грифоном, Березневим Зайцем, яких створив для своїх маленьких друзів видатний англійський математик, що зажив слави як відомий письменник, Льюїс Керролл (1832-1898).

Гутовська-Адамчик Малгожата «Дівчата з 13-ї вулиці»
Гутовська-Адамчик Малгожата
Дівчата з 13-ї вулиці: роман/ Малгожата Гутовськая-Адамчик; пер. З пол.. Божени Антоняк. – Львів : Урбіно, 2015. – 240 с.
Вічно похмура Агата,  легковажна Клаудія й старанна відмінниця Зося – однокласниці, але не подруги. Занадто вони різні! Та несподівано доля зводить дівчат разом. Вони отримують  незвичайне завдання – читати в голос їхній однолітці Магді, яка лежить у комі після нещасного випадку. Вражена Агата розуміє, що ця дівчина і є таємничою незнайомкою, яка віднедавна постійно їй снилася! Своїми здогадами вона ділиться із Клаудією та Зосею. Тепер у них є спільна мрія: Магда мусить прокинутися…


Йоанна Ягелло «Кава з кардамоном»
Ягелло Йоанна 
Кава з кардамоном : Роман /Йоанна Ягелло; пер. з пол. Божени
Антоняк. – Львів : Урбіно, 2015. – 240 с.
Досі спокійне життя 15-річної гімназистки Лінки раптом змінюється. Її мама дедалі більше втомлюється й дратується, вітчим чимраз довше затримується на роботі, Лінці доводиться займатися молодшим братиком, хоча не за горами випускні іспити, і треба більше приділяти уваги навчанню… Дівчина відчуває себе покинутою. До всього, її мама мусить поїхати на невизначений час, і на Лінку лягають усі хатні обов’язки. А ще зіпсувалися стосунки з найкращою подругою, і хлопець, якого вона вважає лише своїм другом, ставиться до неї якось дивно, у школі суцільні проблеми… Щоб відволіктися, Лінка вирішує відвідати свою бабусю, яку давно не бачила. У її домі дівчина випадково знаходить дивну фотографію. Прагнучи з’ясувати пов’язані з нею подробиці, Лінка несподівано розуміє: у неї є сестра, якої вона ніколи не бачила…

Немає коментарів:

Дописати коментар