вівторок, 11 лютого 2020 р.

Екскурсія до бібліотеки «Запрошуємо у світ книги»


В Тлумацькій бібліотеці для дітей пройшла екскурсія для дошкільнят ДНЗ «Сонечко» під назвою «Запрошуємо у світ книги». Маленькі читачі вперше завітали в чарівну оселю дитячої книги, яка не залишає жодну дитину байдужою. Тут їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг, газет та журналів. Новенькими палітурками книги посміхнулися до малечі та повели їх у чарівний світ принцес та принців, фантастичних пригод та мандрів. Під час екскурсії бібліотекарі своїми словами старалися викликати інтерес до читання, бажання слухати, виховати охайність до книги і надали перші поради, як користуватися бібліотекою у майбутньому, а найголовніше –  бажання стати активними читачами. Також діти завітали у кімнату - музей Марійки Підгірянки, де з великим захопленням слухали про її життєвий шлях та відгадували загадки написані Підгірянкою для малят.   
                                              
  
   


1 коментар:

  1. As stated by Stanford Medical, It's really the SINGLE reason this country's women live 10 years longer and weigh 42 pounds less than us.

    (And really, it is not related to genetics or some secret-exercise and really, EVERYTHING to about "how" they are eating.)

    BTW, What I said is "HOW", not "what"...

    CLICK this link to find out if this little questionnaire can help you discover your true weight loss possibility

    ВідповістиВидалити