пʼятницю, 31 січня 2020 р.

«Веселий і повчальний світ у творах Всеволода Нестайка» ювілейна виставка присвята


“Я пишаюся, що не вийшов із дитинства, що зберіг  дитячу душу.
Це підтримує мене в нашому жорстокому світі і дає сили творити”
                                         ( В. Нестайко)

30 січня виповнюється 90-років від дня народження найпопулярнішого українського дитячого письменника Всеволода Нестайка, який заслужено вважається класиком сучасної української дитячої літератури. В. Нестайко творив для дітей справжні шедеври, глибоко розумів дитячу душу. Він радував, веселив і повчав не одне покоління дітлахів. Його твори добрі, світлі, з неповторними життєвими кумедностями, а подекуди з цікавими фантастичними елементами.
Саме  з цієї нагоди  в бібліотеці представлено ювілейну виставку присвяту «Веселий і повчальний світ у творах Всеволода Нестайка» присвячену улюбленому дитячому письменнику. Читачі дитячої бібліотеки відправились в літературну подорож сторінками книг Нестайка.
Бібліотекар запропонувала присутнім стати учасниками інтелектуальної гри, щоб  визначити, про що найчастіше писав Всеволод Нестайко.  Пригоди, сміх, мрія, дружба – ось основні теми у творчості дитячого письменника.  Діти щиро ділились своїми враженнями від прочитаних книг письменника.

1 коментар:

  1. As claimed by Stanford Medical, It is indeed the one and ONLY reason this country's women live 10 years more and weigh 42 lbs lighter than us.

    (By the way, it has totally NOTHING to do with genetics or some secret diet and EVERYTHING to do with "how" they eat.)

    BTW, I said "HOW", and not "what"...

    Click this link to determine if this easy quiz can help you decipher your true weight loss potential

    ВідповістиВидалити