пʼятницю, 2 грудня 2016 р.

«Обертин у серці бережу»

У сучасному суспільстві знання історії й культури рідного краю, підтримка й вшанування його звичаїв і традицій мають велике значення та актуальність. Любов та пошана до рідної землі, свого краю, малої Батьківщини передаються з покоління в покоління.
Нині патріотичне, національне виховання дітей займає провідне місце в роботі дитячих бібліотек. Вихованню любові до рідної землі, збагаченню духовного світу дитини допомагає використання краєзнавчого матеріалу.
З огляду на це, дитяча бібліотека селища Обертин, не могла залишитися осторонь такої події як вихід у світ книги «Обертин у серці бережу», упорядником якої є Яцик С.О. Саме тому 1 грудня 2016 року у приміщення бібліотеки було проведено презентацію цієї книги. На свято були запрошені автори творів, що увійшли до збірки, вчителі, користувачі бібліотеки та  батьки. Під час презентації діти декламували вірші, виконували пісні місцевих поетів, розповідали цікаві легенди про Обертин. Присутні мали змогу дізнатися багато нового про рідний край та його обдарованих, талановитих мешканців.


Немає коментарів:

Дописати коментар