понеділок, 13 травня 2019 р.

«Мама – найкраще слово на землі» Година поезії


В середині травня відзначають одне із найкращих свят на планеті – День матері. Мама! Найдорожче слово в світі. Саме вона все своє життя зігріває нас материнською любов’ю, виховує, хвилюється, завжди підтримує в годину радості і смутку. Мама завжди одна і єдина, тому  кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.
Напередодні Дня матері працівники дитячої бібліотеки міста Тлумач провели годину поезії «Мама – найкраще слово на землі». До бібліотеки завітали користувачі бібліотеки, учні 2-Б класу Тлумацької гімназії,(класний керівник Ковбас Марія Василівна) та їх матері. Присутні ознайомилися з історією виникнення свята Матері. Під час заходу діти порівнювали маму з квітками, підбирали ніжні слова, щоб висловити свою любов до мами, читали чутливі вірші, всі разом співали  пісню "Мама", а під кінець заходу кожен учасник подарував своїй мамі квіти. Свято матері в бібліотеці пройшло в піднесеному настрої, в дружній, теплій атмосфері, і подарувало гостям багато позитивних емоцій.


1 коментар:

  1. As stated by Stanford Medical, It's in fact the SINGLE reason this country's women live 10 years longer and weigh 42 lbs less than we do.

    (By the way, it is not about genetics or some secret-exercise and absolutely EVERYTHING related to "HOW" they are eating.)

    P.S, I said "HOW", not "WHAT"...

    CLICK on this link to reveal if this brief test can help you release your real weight loss possibilities

    ВідповістиВидалити