понеділок, 25 червня 2018 р.

«Літературна галявина» в дитячому садку «Сонечко»


Літо-літечко... Пора розваг, відпочинку, подорожей, пора сонця, води, свіжих ягід, фруктів і овочів. І батьки, і старші друзі дітей – вчителі, вихователі і бібліотекарі намагаються, щоб дітки не тільки встигли оздоровитися літом, запастися вітамінами та енергією, а й максимально розширили свій світогляд, збагатили себе новими знаннями та враженнями. А в цьому, звісно, допоможе тільки книга.
«Літературна галявина» в дитячому садку «Сонечко» – це форма роботи поза стінами бібліотеки,  що націлена на прищеплення дошкільнятам любові до книги через читання казок вголос, відгадування загадок та улюблених героїв на сторінках книжок. Співпраця Тлумацької  бібліотеки для дітей з дошкільними закладами громади - відбір і доставка книг для дитячих садків на замовлення вихователів, огляди новинок, що надійшли в бібліотеку, як дитячих видань, так і літератури для керівників дитячого читання.

Забезпечити інтелектуально-творчий розвиток дошкільнят, навчити логічному мисленню та вмінню спілкуватися, покликаний міні-проект «Книжковий Бібліосад», який буде реалізовано працівниками бібліотеки протягом літа 2018 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар