пʼятницю, 5 травня 2017 р.

Героїчно-патріотична година «Пам’ятаємо, гордимося, вшановуємо»

Минають роки, відлітають у вічність весни, але є дати непідвладні часу. Минуло вже 72 роки від Дня Перемоги над нацизмом в Другій світовій війні. Та пам’ять про ті події завжди буде жити в наших серцях. Ми пам'ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Ми пам'ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями об'єднані нації. Ми пам'ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам'ять робить нас сильнішими. Вона — запорука неминучості нашої перемоги сьогодні.
Україна розпочала нову традицію вшанування 8 та 9 травня в європейському дусі пам’яті та примирення і перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
Тлумацька бібліотека для дітей провела героїчно-патріотичну годину «Пам’ятаємо, гордимося, вшановуємо». Під час заходу, юні користувачі бібліотеки познайомилися із сторінками історії періоду Другої світової війни та про роки окупації в Україні, дізналися про героїчні подвиги наших дідів та прадідів.
На завершення заходу, був проведений огляд літератури, представленої на книжковій виставці присвяті «Роки обпалені війною»
Головною метою заходу є вшанування безсмертної пам’яті ветеранів війни та виховання в підростаючого покоління поваги до захисників нашої України.

Немає коментарів:

Дописати коментар