вівторок, 5 липня 2016 р.

Літні читання «Веселися, грай про книжки не забувай»

   Читання дітей під час літніх канікул, організація їх змістовного дозвілля – це один з актуальних  напрямків роботи Тлумацької районної бібліотеки для  дітей. 
            В  бібліотеці  сприятливі умови для спілкування дітей влітку. До послуг користувачів книжкові новинки, цікаві змістовні виставки, дитячі періодичні видання, майстер-класи, можливість погратися та поспілкуватися з однолітками. 
      Протягом першого місяця літа, ми запропонували нашим користувачам книжкову виставку «Літо+книжка+природа – це суцільна насолода», розділи якої: «У книжок нема канікул», «Острів пригод», «Книгосвіт дитячих літ», дозволяють кожному з читачів знайти книжку «до душі».  Для розвитку логічного мислення бібліотекарі пропонують бібліопазли «Ми складаєм казочку із маленьких пазликів»,  також пропонуємо різноманітні настільні ігри, а для прояву мистецьких здібностей  -  експрес малюнок «Чарівний світ кольорів».
Ми, бібліотекарі, розуміємо,  що най­головнішим у роботі є залучення дітей до читання з раннього дитинства, коли саме формується потреба у чи­танні і виховується любов до книги. Книги, прочитані в дитинстві, запам'ято­вуються на все життя, впливають на подальший розвиток і світосприйняття. Тому у бібліотеці діє фото-вернісаж «Найменший читач у бібліотеці перший раз».
Наша мета  - не просто зацікавити дітей читанням, а зробити так, щоб час проведений у бібліотеці був приємним, цікавим, а також корисним.









    

Немає коментарів:

Дописати коментар