пʼятницю, 13 лютого 2015 р.

"Любов - це диво веселкове, велике, світле, кольорове"

Надворі ще зима, але День Святого Валентина можна по праву вважати першим весняним святом, весняним по духу, по настрою. Свято Валентина дуже чарівне, лагідне, щире і світле, бо любов – це найсвятіше почуття, вона може бути до Батьківщини, матері, до дівчини, чи хлопця й звичайно до книги, до читання.
Тлумацька бібліотека для дітей щорічно організовує це свято для своїх читачів. Гостями свята стали користувачі бібліотеки, учні 7-Б класу Тлумацької школи. Вони мали можливість познайомитися з історією виникнення свята всіх закоханих, з традиціями святкування свята в різних куточках планети, отримати насолоду від ліричних віршів, весело провести свій вільний час.
Користувачі бібліотеки Томин Настя, Байдюк Кіра та Донець Настя із власноруч виготовлених маленьких валентинок виклали велике серце - символ свята кохання.

Бібліотекарі влаштували книжково-ілюстративну виставку «Усі ми прагнемо любові», на якій були представлені книги про красу людської душі і глибокі почуття. Виставку доповнювали сердечка і валентинки.



Немає коментарів:

Дописати коментар