вівторок, 8 жовтня 2019 р.

ЕС на книжковій полиці.


Тлумацька бібліотека для дітей поповнила свої книжкові фонди новою літературою, тепер тут діє Куточок Європейського Союзу «ЄС на книжковій полиці» у рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні». Яскраві та змістовні матеріали, надані громадською організацією «Молодіжна альтернатива». Цікавими для користувачів стали: європлакат-мапа, книги та брошури «Європа-Гра», «Паспорт Європейського Союзу», «Тремоло та його європейська місія», «Відкрий для себе Європу», «Європа у 12 уроках», «Європейський Союз – України», «Асоціація ЄС – Україна: що це дасть Вам», «Європейський Союз. Що це таке і що він робить», «Навчайся в Європі», «Прямуємо разом».
Відтепер у наших читачів є можливість отримувати нові знання про країни Європи, Європейський Союз, його історію та сучасність, європейські цінності, принципи та можливості, які надає ЄС українцям.



1 коментар:

  1. If you're trying to lose kilograms then you certainly need to start following this totally brand new personalized keto meal plan diet.

    To design this service, certified nutritionists, fitness couches, and cooks united to produce keto meal plans that are productive, suitable, economically-efficient, and enjoyable.

    From their first launch in January 2019, hundreds of individuals have already transformed their figure and health with the benefits a professional keto meal plan diet can provide.

    Speaking of benefits: in this link, you'll discover eight scientifically-proven ones given by the keto meal plan diet.

    ВідповістиВидалити