понеділок, 3 червня 2019 р.

«Сонце з дитячих усмішок» Бібліодрайв


Ось уже більше як 60 років першого червня світова громадськість відзначає світле і надзвичайно гуманне свято – Міжнародний день захисту дітей.   В Україні цей день відзначають з 1998 року. У 1991 році Україна приєдналася до Конвенції ООН про права дитини. З 27 вересня 1991 року для України набула чинності Конвенція Організації Об’єднаних Націй про права дитини, згідно з якою кожна держава зобов’язана поважати та заохочувати право дитини на всебічну участь у культурному і творчому житті, забезпечувати їй повноцінне дозвілля та відпочинок.
День захисту дітей – це не тільки свято для самих
дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою, в майбутньому стали хорошими громадянами своєї країни. Тому першого червня проводяться різноманітні заходи, які акцентують увагу громадськості на дитячих правах і формуванні гармонійної особистості.
Бібліотека для дітей Тлумацької ОТГ, традиційно до дня захисту дітей проводить різноманітні заходи. Так цього року, було проведено бібліодрайв «Сонце з дитячих усмішок». Протягом заходу користувачам розповіли про історію створення Міжнародного дня захисту дітей, права і обов’язки, які передбачає Конвенція ООН. Пізніше користувачі бібліотеки грали в гру «Відгадай літературного героя». Гра принесла дітям море позитивних емоцій та усмішок.



1 коментар:

  1. As reported by Stanford Medical, It's really the one and ONLY reason this country's women live 10 years more and weigh 42 lbs lighter than we do.

    (And really, it has totally NOTHING to do with genetics or some secret-exercise and EVERYTHING related to "how" they are eating.)

    P.S, What I said is "HOW", and not "what"...

    Click this link to reveal if this quick questionnaire can help you decipher your true weight loss potential

    ВідповістиВидалити