вівторок, 26 липня 2016 р.

Інформація «Літні читання»

Літо - найпрекрасніша,  найулюбленіша пора року для дітей. Але не всі мають змогу відпочити на морі та в оздоровчому таборі. А для тих, хто залишився вдома, двері районної бібліотеки для дітей  завжди відкриті. Продовжуючи акцію «Літні читання», протягом липня у Тлумацькій бібліотеці для дітей було організовано бібліопікнік «Веселися, грай про книжки не забувай», протягом якого діти мали змогу читати книги, ділитися враженнями про прочитане, рекламувати один одному свою улюблену книгу,  а в вільний від читання час, грали ігри та малювали героїв з книжок.
А також, до відзначення літніх релігійних свят, проводилися  народознавчі експрес інформації «Дива купальської ночі» та «Свято Петра і Павла». Під час бесіди бібліотекар розповідала  про історію свят, про традиції його проведення, про магічні властивості Купальської ночі та автентичність святкування свята Петра, в деяких селах Тлумацького району. Користувачі нашої бібліотеки мали змогу ознайомитися з народознавчими виданнями, які представлені на книжковій викладці літератури «Літні свята і традиції України».
                      Бібліотечні заходи, що проводяться під час літніх канікул, мають  декілька пріоритетних напрямів: читання на допомогу шкільній програмі, морально-естетичному вихованню, сприянню розвитку творчих і ро­зумових здібностей дітей, популяризації краєзнавчих знань.






Немає коментарів:

Дописати коментар