четвер, 18 лютого 2016 р.

Година пам’яті «Небесна Сотня у вирій відлетіла»

Сьогодні минає два роки після масового розстрілу активістів Євромайдану в Києві, під час якого, від рук снайперів загинули більше сотні людей та кількасот отримали вогнепальне поранення, весь український народ в жалобі і вшановує пам'ять Героїв Майдану.
Майдан став символом боротьби, символом утвердження прагнень до європейських цінностей у споконвічно європейській державі. І за цю боротьбу, за нашу з вами свободу й оновлення країни заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі. І більшість із них – молоді, сильні. Ті, що тільки починали жити.
Щоб пом’янути та вшанувати героїв Небесної Сотні працівники районної бібліотеки для дітей Тлумацької ЦБС провели годину пам’яті «Небесна Сотня у  вирій відлетіла», яку розпочали хвилиною мовчання.
Читачі бібліотеки учні 3-А, 3-Б класу (класні наставники Олійник Л.М., та Іваньо М.І.) читали вірші присвячені Героям Революції Гідності.
Годину  памяті завершили ходою до пам’ятника «Борцям за волю і долю України», промовили господню молитву «Отче Наш» біля підніжжя поставили запалені свічки. Хай вони зігрівають і оплакують славних синів і дочок України, Героїв Небесної Сотні.
Нехай же вам, герої, віддає
Святий Петро ключі від того раю,
Де убієнний ангелом стає,
Бо він герой. Герої не вмирають.
Герої не вмирають. Просто йдуть

З Майдану в небо.






Немає коментарів:

Дописати коментар